İskenderun Polisi, Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

0
113

İskenderun’da şüpheli şahısların üzerinde 3 kilo 800 gram uyuşturucu yakalandı. Şüphe üzerine durdurulan araçta 3 kilo 800 gram esrar ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımı ve ticaretini önlemeye yönelik çalışma başlattı. Ekiplerin çalışma kapsamında şüphe üzerine durdurduğu bir araçta, poşet içerisinde 3 kilo 800 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler M.Ş. ve Y.D. emniyete götürüldü.

İskenderun’da Uyuşturucu Operasyonunda 3 Gözaltı

Öte yandan, kentimizdeki uyuşturucu operasyonunda 3 kişi daha yakalandı. İskenderun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından, uyuşturucu ve cinsel içerikli malzeme bulunduranlara yönelik operasyon düzenlendi Farklı adreslere yapılan operasyonlarda ekipler, 1 kilo 123 gram esrar, 759 uyuşturucu hap, 132 cinsel içerikli hap, 1 cinsel içerikli krem, 1 hassas terazi ile 4 bin 100 lira ele geçirdiler. Yakalanan üç kişi göz altı işlemleri yapılarak emniyete götürüldü. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here