İskenderun Polisi, Trafik Canavarını Kapanla Yakaladı

0
106

polis-trafik kapanıİskenderun’da gece saatlerinde uygulama yapan polis ekipleri, bir araç sürücüsünün tehlikeli araç kullandığı, trafik kurallarını ihlal edip güzergahı üzerindeki yaya ve sürücü güvenliğini tehdit ettiğine dair yapılan bir ihbar üzerine aracı durdurup asayiş ve trafik yönünden kontrol etmek istedi. Ancak siren uyarıları ve tepe lambasıyla polisin “Dur” ikazına uymayarak Uğur Mumcu Caddesine doğru kaçmaya çalışan araç sürücüsü, yapılan uzun takip sonucu durdurulamayınca, aracın kaçtığı Karaağaç Beldesi’nde bulunan ekiplere haber verilip önlem alındı.

Karaağaç Beldesi’nde bulunan ekipler, güvenli bir noktada yola kapan attı ve kaçan aracın lastiklerini patlatarak aracı beş yüz metre ilerde durdurmayı başardı.

Yakalanan araç içerisinde bulunan şahıslar üzerinde yapılan incelemelerde kaçan sürücünün aşırı derecede alkollü olduğu tespit edilmesi üzerine araç sürücüsü hakkında Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmek suçundan adli soruşturma yapan İskenderun Polisi, aracı otoparka çekti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here