İskenderun Kıbrıs Genç TV’de!

0
304

kıbrıs genç1Kıbrıs Genç TV, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ile bir röportaj yaptı. Yapılan röportaj ve İskenderun çekimleri “Kültür Yolu” adlı programda yayınlanacak. Kültür Yolu ise adlı program, 22 Haziran 2013 Cumartesi günü saat 21.30’da Kıbrıs Genç TV’den izlenebilecek.

Hülya Özkoyuncu’nun hazırlayıp sunduğu ve yapımcılığını üstlendiği Kültür Yolu adlı programla, ülkemiz ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasında kültürel, kardeşlik ve dostluk köprüsü kurmak amaçlanıyor.

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ile röportaj yapan program ekibi, sahil, Atatürk Anıt Alanı, Rauf Denktaş Spor Kompleksi, deniz kenarındaki İskenderun Belediyesi Nikah Salonu, Sosyal Tesis 3, Atatürk Anıt Alanı arkasında yapılan iskelenin yanı sıra İskenderun’un tarihi ve kültürel yerlerinden de çekimler gerçekleştirdi.

kıbrıs genç2

Program ekibi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Merhum Rauf Denktaş’ın adının verildiği, İskenderun Belediyesi Rauf Denktaş Spor Kompleksi’nde Belediye Başkanı Yusuf Civelek ile röportaj yaptı.

Çekimlerde, İskenderun Halk Eğitim Merkezi’nin halkoyunları ekibinin gösterisine de yer verildi. Çekimleri deniz kenarındaki İskenderun Belediyesi Sosyal Tesis 3’te tamamlayan Kıbrıs Genç TV Kültür Yolu Program ekibi, burada denizin eşsiz manzarası arasında dinlenme ve sohbet etme imkânı buldu.

Program Cumartesi Günü Yayınlanacak

Kıbrıs Genç TV’nin, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ile yaptığı röportaj ve İskenderun çekimleri 22 Haziran 2013 Cumartesi günü yayınlanacak. Kültür Yolu adlı program, saat 21.40’da Kıbrıs Genç TV’de izlenebilecek. Hülya Özkoyuncu’nun hazırlayıp sunduğu ve yapımcılığını üstlendiği Kültür Yolu adlı program, 12541 30000 Horzantal frekansından yayın yapıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here