İskenderun FK, Lider Karşısında Tutunamadı!

0
116

Stat: Fethiye Şehir Stadı

Hakemler: Süleyman Soyutürk*** Onur Tanrıverdi*** Emin Barlas***

Fethiyespor: Serkan** (Dk. 84 Halil*) Kutay*** (Dk. 82 Sabri*) Berkay*** Anıl Gir*** (Dk. 82 Turgay*) Cemal*** (Dk. 73 Anıl Arıcıoğlu*) Yakup*** Fatih*** Ethem** Mert Özmen** Ali Han*** (Dk.73 Hakan**) Hayrullah*** 

İskenderun FK: Ramazan* Dede* Ahmet* Uğur* (Dk. 46 Tolga*) Buğra* (Dk. 53 Mert Özdestici*) Emre* (Dk. 8 Ali*) Oğuzhan* Yüksel* Murat* Engin** (Dk. 46 Fadıl*) Furkan* (Dk. 73 Ömer*)

Goller: Dk. 6 Berkay, Dk. 24 Ali Han, Dk. 37-88 Yakup, Dk. 72 Anıl Gir (Fethiyespor)

Sarı Kartlar: Dk. 25 Dede, Dk. 38 Furkan (İskenderun FK), Dk. 29 Cemal, Dk. 59 Mert Özmen, Dk. 64 Hayrullah (Fethiyespor)

misli.com 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderun Futbol Kulübü, deplasmanda karşılaştığı Grup Lideri Fethiyespor’a 5-0 mağlup oldu. Turuncu-Mavililerin pek varlık gösteremediği ve bir de penaltı kaçırdığı karşılaşma sonunda çıkan sonuç İskenderun spor kamuoyunda oldukça üzüntü yarattı.

Ev sahibi Fethiyespor maça istekli ve hızlı başladı. Henüz 5. dakikada Ali Han’ın geliştirdiği atağın devamında Cemal’in pası ile topla buluşan Berkay’ın ceza alanı yayından sert vuruşu ağlarla buluştu: 1-0.

Temsilcimiz 10. dakikada gole yaklaştı. Ceza yayında topla buluşan Buğrahan’ın sert şutunda, top direğin yanından auta çıktı. 20. dakikada ise ev sahibi ekipten Anıl Gir’in ceza sahasına ortasında Yakup penaltı noktası üzerinden istediği vuruşu yapamayınca top kaleci Ramazan’da kaldı.

Maçın 23. dakikasında Ali Han ceza alanında oluşan karambolde topla buluştu ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-0.

Turuncu-Mavili konuk ekip, 25. dakikada penaltı kazandı. Mert’in ceza sahası içerisinde Buğrahan’a müdahalesi sonucunda hakem penaltı noktasını gösterdi. Uğur’un kullandığı penaltı atışında kaleci Serkan köşeye giden topu çıkardı ve gole izin vermedi. 32’de ise Buğrahan’ın ceza sahası içinden sert şutunda Serkan yine köşeye giden topu kornere çeldi.

Ev sahibi ekip, 37. dakikada bir gol daha buldu. Hayrullah, getirdiği topta pasını Ali Han’a aktardı. Ali Han ceza sahası içinde Yakup’u topla buluşturdu. Yakup sert vurdu: 3-0. İlk Yarı bu skorla bitti.

İkinci yarının başı her iki takımın gol arayışı ile geçerken, ev sahibi ekip dördüncü golünü 72. dakikada buldu. Hayrullah’ın pasında Ali Han hızla ceza sahasına girdi. Sol kanatta arka direkte topla buluşan Yakup’un vuruşunu defans kale çizgisinden çıkardı. Dönen topu Anıl Gir vole ile ağlarla buluşturdu: 4-0. 88. dakikada ise Mert Özmen’in attığı uzun topla buluşan Yakup kalecinin altından, topu ağlar ile buluşturdu ve skoru belirleyen golü attı: 5-0. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here