İskenderun Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Boş Durmuyor!

0
109

Zanlılara Karşı Yürütülen Operasyonlar Devam Ediyor…

Kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında; İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde meydana gelen hırsızlık, ateşli silahlarla işlenen suçlar, taşınması veya bulundurulması yasak olan her türlü patlayıcı, parlayıcı madde ve hırsızlığa konu eşyaların tespiti, meydana gelen faili meçhul olayların aydınlatılması, suç ve suç unsurlarının elde edilmesi ile haklarında yakalama emri bulunan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonlar aralıksız sürdürülüyor.

Özel Harekât Şube Müdürlüğüne bağlı timler, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı timler ve ilçe personelinin katılımı ile geniş çaplı yapılan operasyonda; 14 şüpheliye ait 13 ikamet ve araçta yapılan aramalarda; 3 adet 9 mm ruhsatsız tabanca, 3 adet şarjör, 118 adet 9 mm tabanca fişeği, 85 adet 7.65 mm tabanca fişeği, 8 kök Hint Keneviri, 14 gram kubar esrar, 8,4 gram Eroin, 4 gram Metamfetamin ile 2 çift eldiven ele geçirildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin operasyonlarına devam edeceği de bildirildi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here