İskenderun Büyük Heyecana Sahne Olacak!

0
208

Özel İkem Koleji, U18 Genç Kızlar Bölge Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

2018-2019 basketbol sezonu “U18 Genç Kızlar Kategorisi” Bölge Şampiyonası İkem Kolejinin ev sahipliğinde İskenderun’da yapılacak. 19-23 Mart tarihleri arasında yapılacak olan turnuvaya Adana, Mersin, Kayseri, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Gaziantep, Aksaray, Niğde ve Nevşehir il temsilcilerinin yanı sıra KKTC’den bir takım da katılacak.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan İkem Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni, Basketbol Koçu Hamit Duman; “Türkiye Basketbol Federasyonu altyapı faaliyetleri kapsamında 2018-2019 basketbol sezonunda U18 Genç Kızlar Basketbol Kategorisinde, geçtiğimiz son dört yılın Hatay şampiyonu İKEM Koleji Spor Kulübü bilindiği üzere bu sene de şampiyon olarak Hatay ilini temsilen bölge şampiyonasına katılmaya hak kazandı. 19-23 Mart tarihlerinde yapılacak bölge şampiyonasının İKEM Koleji Spor Kulübünün ülke çapında art arda yaptığı dereceler dolayısıyla İskenderun’da yapılmasına karar verildi.

Bölge şampiyonasına ev sahipliği yapacak olan İKEM Koleji Spor Kulübü, şampiyonaya gelecek olan tüm takımları ağırlayacak. Teknik toplantı günü kokteyl verilecek ve akşam yemeğinde tüm takımlarla bir araya gelinecektir.

Turnuvaya KKTC, Adana, Mersin, Kayseri, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Gaziantep, Aksaray, Niğde, Nevşehir illeri katılacaktır. İKEM Koleji Spor Kulübünün buradaki hedefi bölge şampiyonu olup Anadolu Şampiyonasına grup birincisi olarak katılmak olacaktır.

Her alanda lider olan, farklı olmayı, fark yaratmayı her zaman ilke edinen İkem Koleji olarak, 19-23 Mart tarihleri arasında yapılacak olan bu mücadeleye tüm basketbol severleri bekliyoruz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here