İskenderun Belediyespor, Hisarspor’a Puan Kaptırdı

0
251

Ligin ikinci yarısının ilk iki haftasında oynadığı iki deplasman müsabakasında da galibiyetle dönen Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderun Belediyespor, bu hafta sonu büyük bir sürpriz yaşadı. Ligde bugüne kadar sadece 1 puan alabilen 1970 Hisarspor, ikinci puanını da İskenderun Belediyespor’dan aldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden İskenderun Belediyespor’un, İskenderun 5 Temmuz Stadına yapılan karşılaşmada grubun en alt sırasındaki rakibi ile 0-0 berabere kalması, camiada şok etkisi yarattı.

Kalabalık seyirci kitlesinin izlediği karşılaşmayı Utku Doğan, Selçuk Gökgöz ile Kübra Çetinkaya yönetti. Puan cetvelinin son sırasında bulunan ve şu ana kadar sadece 1 puan toplayabilen 1970 Hisarspor’u küçümseyen İskenderun Belediyespor futbolcuları ellerine geçirdikleri gollük pozisyonu cömertçe harcarken, maçın sonunda puanlar paylaşıldı. Alınan bu sonucun ardından İskenderun Belediyespor puanını 22’ye, 1970 Hisarspor da 2’ye çıkarttı.

Maçın sonlarına doğru 1970 Hisarspor kalecisi Fevzi Sert’in tahrikleri, maçın bitiş düdüğünün ardından arbedeye dönüştü. Her iki takım arasında yer-yer kavgalar olurken, çıkan arbedede iki takımdan da 1’er olmak üzere 2 futbolcu yaralandı. Maçın orta hakemi Utku Doğan’ın müsabaka esnasında verdiği yanlış kararlar da çıkan olayların tuz biberi oldu. (Haber Merkezi)