İskenderun Belediyespor: 1 Karaağaçspor: 0

0
99

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme Play-Off karşılaşmalarına devam edildi. Karaağaçspor Kompleksinde yapılan karşılaşmada İskenderun Belediyespor, Karaağaçspor (U-19) takımını 1-0 yendi. Diğer karşılaşmada da Samandağspor Kırıkhanspor’u 2-0 mağlup etti. Deplasmanlı yapılan Play-Off karşılaşma sonunda ilk iki takım, Türkiye şampiyonasında Hatay ilini temsil edecek.

Karaağaçspor: 3 Reyhanlı Belediyespor: 1

2018-2019 Futbol sezonu Hatay Amatör Küme (U-15) Ligi Play-Off karşılaşmalarına da Hatay’ın muhtelif sahalarında oynanan iki müsabakayla devam edildi. Antakya Nazım Koka sahasında yapılan karşılaşmada Karaağaçspor, Reyhanlı Belediyespor’u Akil Alkaç (2) ile Serhat Köybaşı’nın attığı gollerle 3-1 mağlup etti. Günün diğer karşılaşmasında Hatay Kartalspor ile Kırıkhan Belediyespor 1-1 berabere kaldı.

Alınan bu sonuçların ardından büyük avantaj yakalayan Karaağaçspor, 4 puan ile liderliğe yükselirken, Reyhanlı Belediyespor’un 3, Hatay Kartalspor’un 2, Kırıkhan Belediyespor’un da 1 puanı bulunuyor. Türkiye Şampiyonasına Hatay’dan 2 takım gidecek.