İskenderun Belediyesinin Sabahları Çorba İkramı Başladı

0
29

İskenderun Belediyesinin sabahları ücretsiz sıcak çorba servisi hizmete girdi. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 15 Temmuz Parkındaki (Boyacılar Parkı) çorba dağıtım noktasında, İskenderunlu vatandaşlara bir ekmek bir çorba ikramında bulundu. Esnaflar, gençler ve vatandaşlar sabahın erken saatlerinde dağıtılan sıcak çorbayla ısındı.

Yapılmakta olan ikramlar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “İskenderun’umuzun en hareketli noktalarından birisindeyiz. Bu sosyal projemiz işlerine erken saatlerde başlayan vatandaşlarımız, esnaflarımız ve öğrencilerimiz içindir. Daha önce belirttiğim gibi paylaşmak bizim kültürümüzün bir parçasıdır. Bu dağıtım noktalarımızı farklı bölgelerde de oluşturacağız.

İlk gün gösterilen ilgi bir hayli fazla oldu. Vatandaşlarımız uygulamadan memnun oldu. Hemşerilerimizin dualarını almak bizleri memnun ediyor. Ben bütün vatandaşlarımıza afiyet olsun diliyorum” şeklinde konuştu.

Vatandaşlardan Teşekkür

Uygulamadan memnuniyetini dile getiren vatandaşlar ise; “Sabah-sabah içimiz ısınıyor böyle şeylerin yapılması lazım. Böyle uygulamalar yapılması çok güzel. Çorbanın tadı da çok güzel! Yapanlardan Allah razı olsun. Hoş bir ortamda bize bu güzellikleri yaşatan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür ediyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here