İskenderun Belediyesinin Asfalt Atağı Sürüyor

0
35

İskenderun Belediyesi tarafından başlatılan 2. etap asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. İskenderun Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu bir ulaşım ağı için başlattığı asfalt atağına yenilerini ekliyor.

Bu çerçevede İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kaledibi, Değirmendere, Akarca ve Kavaklıoluk’ta ihtiyaç olan bölgelerde tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarını bölge muhtarları ile birlikte yerinde inceledi.

Plan ve program dahilinde asfalt çalışmalarının sürdürüldüğünü belirten Başkan Tosyalı; “Çok değerli Kaledibi, Akarca, Sarıseki ve Kavaklıoluk Muhtarlarımız ile birlikte ihtiyaç olan bölgelerde kısa bir sürede tamamladığımız sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Vatandaşlarımızın konforu ve yol güvenliği için ekiplerimizin yoğun gayreti ile kısa sürede yapılan yollarımız halkımıza hayırlı olsun. İskenderun’a Değer” dedi.

Çalışmalar hakkında da bilgiler alan Tosyalı, burada yaptığı açıklamada, İskenderun Belediyesi olarak şehrin her noktasında ulaşımı rahatlatıp, kalite ve konforu artırmak için öncelikle vatandaşlardan gelen yoğun talepleri değerlendirme konusunda gayret gösterdiklerini belirterek; “Şehrimizin dört bir yanında şu anda iş makinelerimiz çalışıyor ve yollarımız asfaltlanıyor. Çalışmalar ihtiyaç olan bölgelerde devam edecek” şeklinde konuştu.

Bölge muhtarları ise yapılmakta olan çalışmalar nedeni ile Başkan Fatih Tosyalı teşekkürlerini ilettiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here