İskenderun Belediyesi Şehrin Dört Bir Yanında Çalışıyor

0
66

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşlara daha sağlıklı hizmet etmek adına kent merkezi ve diğer bölgelerde yoğun mesailerini sürdürüyor.

Ekipler Bekbele, Bitişik Mahallesi Demen yaylası bölgesinde yol genişletme çalışması, Düğünyurdu ve Suçıkağı Mahallesi arasındaki alanda yol genişletme ve tesviye çalışması yapıyor.

Vatandaşlar, mahallelerindeki üstyapı çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getirirken İskenderun Belediyesi Fen İşleri ekipleri de planlanan program doğrultusunda çalışmaları devam ettiriyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Halkımıza hizmet noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muhtarlarımız ile istişare halindeyiz. Muhtarlarımız ile koordineli bir şekilde mahallelilerimizin ihtiyaçlarımız belediyemizin imkânları ölçüsünde yapıyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri, görüşleri ve önerileri bizler için çok önemli. Vatandaşlarımızda yapılan hizmetlerden dolayı bizleri teşekkür ediyorlar. Halkımızın memnuniyeti çok önemli” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here