İskenderun Belediyesi Personelinden Örnek Davranış

0
82

Yaptığı her işte örnek olmaya gayret gösteren İskenderun Belediyesi personelleri, davranışları ve vatandaşla olan iletişimiyle göz doldurmaya devam ediyor. Belediye personeli özellikle belediye gelen yaşlılara ve engellilere gösterdikleri örnek davranışlarla ve göstermiş oldukları yakın ilgi nedeni ile takdir topluyor.

Çeşitli işlemler için İskenderun Belediyesine gelen 65 yaşındaki yürümekte zorluk çeken yaşlı teyzeyi ve 69 yaşındaki yaşlı amcayı fark eden belediye personeli yaşlı vatandaşlarımızın yanına kadar gidip ona destek oldular ve onu belediye araçları ile evine kadar bıraktılar. Belediye personelinin bu davranışı vatandaşlardan büyük takdir topladı.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Personellerimiz belediye gelen tüm vatandaşlarımıza güler yüzlü hizmetin yanında her daim iyi işlere imza atıyorlar. Biz bu göreve “Halka hizmet, Hakk’a hizmettir” düsturuyla geldik. Yaşlılar, engelliler bizim en önceliğimizdir. Onlara sahip çıkmalıyız. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran olumsuzlukları kaldırmak ve yaşlılara yardımcı olmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürmekteyiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here