İskenderun Belediyesi Boks Takımı Yeni Sezona Hazırlanıyor

0
121

İskenderun Belediyesi Boks Takımı, önümüzdeki aylarda değişik bölgelerde yapılacak olan boks şampiyonalarında Hatay ilimizi temsil etmek için Antrenör Hasan Erdener ve Milli Boks Hakemi Ahmet Suphi Erdener önderliğinde tüm kategorilerde çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Çalışmalarımızın Yakından Takip Edilmesini İstiyoruz

Geçmiş yıllarda yakalanan başarıların devamını arzuladıklarını belirten Antrenör Hasan Erdener, aralıksız sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler vererek; “Bizler İskenderun Belediyesi Boks Takımı olarak, görevimizin ne denli ciddi olduğunun idrakiyle çalışıyor ve alınan başarılı sonuçlarımızı da kamuoyumuzla paylaşıyoruz. Zor şartlarda sürdürdüğümüz çalışmalarda bizlere destek olunması için İskenderun Belediyesinin himayesindeyiz. Çalışmalarımızın da yakinen takip edilmesini arzu ediyoruz” dedi.

İskenderun Belediyesi bünyesindeki takımımızın elde ettiği başarılar tüm Hatay ilimizi ilgilendiriyor. Bizler çok özverili çalışmalar içerisindeyiz. Hatay Boksu, tüm ilçelerimizde gerekenin üstünde mücadele veriyor. Tüm Belediyelerin ve kamu kuruluşlarımızın bizleri yalnız bırakmamasını gönülden diliyoruz. Özellikle İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı’nın yakın ve sıcak ilgisinin devamıyla hayat bulacağız” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here