İsdemir Yönetiminden Çelik İş’e Ziyaret

0
308

Çelik İş Sendikası İskenderun Şubesine nezaket ziyareti gerçekleştiren İsdemir Genel Müdürü Recep Özhan, sendikanın başarılı çalışmalarından dolayı Şube Başkanı Metin Önde ve yönetimini kutlayarak, başarılı çalışmalarının devamını diledi. Toplantıda Genel Müdür Özhan, girilen toplu sözleşme sürecinin tatlı bir şekilde geçmesi temennisiyle de sendika yönetimine tatlı ikram etti.

Gerçekleştirilen kongre sonrası, İsdemir tesislerinde yeni yönetimi hayırladıklarını söyleyen İsdemir Genel Müdürü Özhan, sendika yönetimini İnsan Kaynakları Genel Müdürü Burtay Koraltan ve İnsan Kaynakları Başmüdürü Hasan Durgun ile birlikte dün yerinde ziyaret etti.

İsdemir Genel Müdürü Özhan, sendika yönetimini yerinde kutlamak adına bu ziyareti gerçekleştirdiklerinden söz ederek; “Sendikanın başarılı çalışmalarından dolayı basının huzurunda bir kez daha kutlamak istiyorum. Bu başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. Bu tamamen dostane bir ziyarettir. Sendika başkanımız Metin Bey’i yakından tanıyoruz. Yönetimi ile birlikte başarılı çalışmalara imza atacağına da inanıyor ve güveniyoruz” dedi. İsdemir’de toplu sözleşme sürecine girildiği şu günlerde “Tatlı yiyelim tatlı konuşalım!” diyen İsdemir Genel Müdürü Özhan, sendika yönetimine tatlı ikram etti.

Çelik-İş Sendikası Şube Başkanı Metin Önde ise gerçekleştirilen bu ziyaretten onur duyduğunu söyleyerek; “İsdemir yönetimi birilerinin dediği gibi değil. Çalışanına ve bölgesine katkılar sunmaktadır ve bundan sonra da sunmak için çaba gösterdiğinden eminiz!” şeklinde konuştu.

İşçi haklarının takipçisi olduklarının da altını çizen Başkan Önde; “Endüstriyel ilişkilerde kavgamız her zaman için dostane ilişkiler içerisinde olmuştur. Ama asla birbirimize küsme olmamıştır olmaz da. Toplu sözleşmede biz birlikte kazandığımız da kazanmış olacağımız inancı ve bilinci ile talebimiz olacaktır” diye konuştu.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette, İsdemir’de işçi kıyımının olmadığının altını çizen Sendika Başkanı Önde, İsdemir gibi diğer fabrikalarında kurumsallaşması dileğinde bulundu. Genel Müdür Özhan da, demir sektörünün zor bir dönemden geçtiği şu günlerde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaçları olduğunun altını çizerek; “Biz sendikamız ve çalışanımızla birlik ve dayanışma içerisinde olduğumuz için bugün halen ayaktayız. Bu dar günümüzü de bu dostane ilişkilerimiz ve birlikteliğimiz ile aşacağımıza da inancım tamdır. Sendikamızın bu duyarlı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here