İSDEMİR İş Sağlığı ve Güvenliği Haftasını Kutladı

0
403

isdemir isg haftası1İsdemir Genel Müdürü Özhan; “İş Sağlığı ve Güvenliği Olmazsa Olmazımızdır”

Her yıl 4-10 Mayıs tarihleri arasında kurum ve kuruluşlarca kutlanan İş Sağlığı ve Güvenliği haftası İSDEMİR’de çeşitli etkinliklerle başladı. Ünitelerde kurban kesimi ile başlayan kutlama etkinliklerinin ikinci gününde düzenlenen tören programına, İSDEMİR Genel Müdürü Recep Özhan, Genel Müdür Yardımcıları, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde, öğrenci, öğretmen ve çok sayıda İSDEMİR’li katıldı.

Tören programının açılış konuşmasını İSDEMİR İş Sağlığı ve Güvenliği Yürütme Kurulu Başkanı ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Şafak Çapar yaptı. İSDEMİR’in ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ konusunda 2012 verilerine göre ön saflarda yer almanın gururunu yaşadığını vurgulayan Çapar; “Bizim 2003’lü yıllarda devreye aldığımız ve uygulamaya başladığımız birçok konu İş Güvenliği kanunları kapsamına bu yıl alınmıştır” dedi.

Programda konuşan Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde, “İSDEMİR çalışanı önemsendiğinin farkındadır” dedi. Çelik-İş Sendikası olarak bölgede ve Türkiye genelinde pek çok şirkette yetki sahibi olduklarını hatırlatan Önde; “Fakat İSDEMİR’de insana ve insan sağlığına gösterilen önem oldukça fazladır. Çalışanlarımızın mutluluğu ve huzuru bizler için önemlidir. Bu nedendendir ki İSDEMİR her daim çalışanının yanında olmuş ve üretimden önce insan sağlığına önem verdiğini kanıtlamıştır” dedi.

isdemir isg haftası2

Üretimimizi Çalışma Arkadaşımızdan Önde Tutamayız

İSDEMİR Genel Müdürü Recep Özhan da gerçekleştirdiği değerlendirme konuşmasında; “Çalışanlarımız bizim mihenk taşlarımızdır. Biz üretimimizi hiçbir çalışma arkadaşımızdan önde tutamayız. Önce onların güvenliği gelmekte daha sonra üretim hamlelerimiz düşünülmektedir. Dolayısıyla bir Dünya Şirketi olmamızın yolu çalışanlarımızın refah, mutluluk ve huzurundan geçer. Bizim için İş Sağlığı ve Güvenliği Olmazsa Olmazımızdır” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İş Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında İSDEMİR çalışanları arasında düzenlenen slogan yarışması ve yine İSDEMİR ve çevresinde bulunan okullar arasında İSG konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. İş güvenliği haftası etkinlikleri kapsamında İSDEMİR site alanında İş Güvenliği malzemelerinden oluşan bir sergide açıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here