İP İskenderun Öncü Gençlik Başkanı Efecan Çapık; “Yılbaşında Silivri’de Nöbetteyiz!”

1
224

işçi partisi gençlik1İşçi Partisi İskenderun Öncü Gençlik Başkanı Efecan Çapık, yılbaşını Silivri’de geçireceklerini duyurdu.

Yılbaşında vatansever devrimci aydınların yalnız olmadığını göstermek adına bu kararı aldıklarını söyleyen Çapık; “Atatürk Cumhuriyet’ini, milli devleti imha ediyorsunuz. Biz hangi devleti zaafa uğratıyoruz. Siz Türkiye’yi bölme suçunu işliyorsunuz. Buradan hükümete sesleniyoruz. Ey hâkim sen Türkiye’nin hâkimisin böyle bir karar veremezsin. Siz gayrimeşrusunuz. Yıkılacaksınız, sizi yıkmak için ayağa kalkan halkı durduramayacaksınız. Vatanseverleri bayilerdeki Aydınlıkları bitirmeye ve yaptıkları hataları yüzlerine çarpmaya davet ediyorum. Yapılan bu operasyonlar, bu hukuksuzluklar bizi büyütüyor. Herkesin seyahat, düşünceyi ifade hakkı vardır. Özgürlüğü kısıtlanan hiçbir yurttaşımızı göz ardı etmeyeceğiz. Bizi çevirdiğiniz her yeri Silivri’ye çeviririz. Bu yaptıkları bizi yüce divanda yargılayın demelerinin açık şeklidir.

Yılbaşında vatansever devrimci aydınlarımızın yalnız olmadığını göstermek ve Tayyip Erdoğanların mahkûm etmek istediği Atatürk Cumhuriyeti’ne sahip çıkmak için Silivri’ye hareket ediyoruz. Yurtsever vatandaşlarımızın da aydınlarımızı sahipsiz bırakacağını sanmıyoruz. Yılbaşını Silivri’de geçirmek isteyen ve destek olmak isteyen vatandaşlarımız parti binamızdan ulaşabilirler” dedi.

1 YORUM

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here