İnşaat Alanındaki Toprak Kayması Korkuttu

2
458

altın vadi inşaat2Altın Vadi Rezidans inşaatının temeliyle yukarı kısımdaki Asmert sitesi arasında bulunan istinad duvarı çöktü, binlerce ton toprak temele akarken, Asmert Sitesi’nde ikamet eden yaklaşık 400 kişinin de can güvenliği tehlike altına girdi.

Arsuz İlçesi Nardüzü Mahallesi’nde temel aşamasında inşaatı süren Altın Vadi’de çöken istinad duvarı korkulu anların yaşanmasına neden olurken, toprağın kaymaya devam etmesi nedeniyle Asmert Sitesi sakinleri isyan etti. Korkulu anlar yaşatan göçük sırasında herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmaması sevindirdi.

9 blok 90 dairede yaklaşık 400 kişinin ikamet ettiği Asmert Sitesi’nde vatandaşların evlerine girmeye korktukları ve her an binaların yıkılması tehlikesine karşı da yakınlarının evlerine gitmeyi planladıkları gözlendi.

Altın Vadi Rezidans projesinin yüklenici firması Canpolat İnşaat’ın sahibi Ümmet Canpolat da olay sonrası Adana’dan gelirken vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı.

2 YORUMLAR

  1. Altin vadi zaten konumu itibariyle iyi bir yerde degil. Mezarligin hemen yaninda ve sehire cok uzak. Bir suru guzel yapilan projeler dururken oraya gidip para baglamak akil kari degil.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here