İLKSAN’ın İskenderun ve Arsuz Temsilcileri Belli Oldu!

0
245

İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) İskenderun ve Arsuz İlçe Seçimleri geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. İLKSAN Temsilcilik görevini, İskenderun’da 2, Arsuz’da ise 1 kişi yürütecek.

İskenderun’da geçtiğimiz Cumartesi yapılan ILKSAN İskenderun Temsilciliği seçimlerini, Türk Eğitim-Sen’in adayları Şükran Uzun ve İlhan Okan ezici bir farkla kazandılar.

Türk Eğitim-Sen İskenderun temsilciliğinden, konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Bu seçimde bizlere güvenerek, adaylarımıza oy veren İskenderun Eğitim çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Bu seçim sonuçları ile ilgili herkesin kendi hissesine düşeni alması, eğitim çalışanlarının sesi olan bizlere her zaman kulak vermesi adına ciddi bir değerlendirme yapma imkânı vermiştir” denildi.

Öte yandan Arsuz ilçesinde yapılan İLKSAN İlçe Temsilciliği seçimlerini ise Eğitim-Sen temsilcisi Mustafa Pehlivan kazandı. Pehlivan, Arsuz Eğitim-Sen temsilciliğinin yönetimi ve üyelerinin desteğiyle göreve geldi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here