İlçe Kütüphanesinde Turizm Sergisi

0
126

kütüphane-kitap sergisiTurizm haftası münasebeti ile dün İskenderun Halk Kütüphanesi tarafından ilçe kütüphanesinde kitap sergisi açıldı. Sergiye öğrencilerden ilgi olurken Kütüphane Müdürü Harika Leyla Yaman, ilginin istenilen oranda olmadığını belirtti.

Yerli veya yabancı tüketicilerin bir ülke veya bölgeyi ziyareti sırasında duyacağı ihtiyaçları tatmin edecek hizmetleri sağlamak adına ihtiyaçtan doğan turizm sektörünün bilinçli şekilde yapılması için kutlanmakta olan turizm haftası kutlamaları çerçevesinde dün İskenderun Halk Kütüphanesinde kitap sergisi açıldı ve hafta sonuna kadar açık kalacak.

Kitap sergisini gezmek adına öğrenciler kütüphaneye akın ederken, sergi ile ilgili görüşlerini aldığımız Kütüphane Müdürü Yaman; “Sergilenen kitaplar, herhangi bir yerin konumu hakkında bilgi edinmelerine yöneliktir. Kitaplar arasında ayrıca bulundukları bölgenin de tarihi ve turistik güzellikleri hakkında bilgileri içeren kaynaklar bulunmaktadır” derken, kitap sergisine ilginin istenilen oranda olmadığının da altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here