İKEM’de 23 Nisan Coşkusu Bir Başka Yaşandı

0
113

ikem koleji33Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İKEM Koleji öğrencileri, velileriyle okul bahçesinde bir araya geldi ve bayramı adına yakışır bir şekilde kutladı.

İKEM’li öğrenciler kendilerine armağan edilen bu bayramda, velileriyle okul bahçesinde bir araya gelirken, önce şiirler okundu daha sonra dans edildi ve şarkılar söylendi. Şenliğe katılan öğrenci velileri de bu coşkuya katılarak adeta kendileri de çocukluk günlerine döndüler. Gün boyu süren şenlikte düzenlenen spor yarışmalarında öğrenciler halat çektiler, çuval yarışı yapıp yumurta taşıma oyunları oynadılar.

ikem koleji34

Özel İKEM Koleji Genel Müdürü ve Kurucusu Levent Hakkı Yılmaz; “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan etmiş olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, çocuklarımıza onların günü olarak anlatabilmek için, gelecekte 23 Nisan’ın var olabilmesi için, geçmişlerine 23 Nisan’ı yerleştirmek için, özgürlüğün ve bağımsızlığın ne olduğunu sözlerine değil özlerine katabilmek için, bu coşkuyu hep birlikte en iyi şekilde kutluyoruz ve kutlamaya devam edeceğiz” dedi.

Okulda gerçekleştirilen törende ayrıca 23 Nisan etkinlikler çerçevesinde İKEM Koleji Öğrencileri arasında düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere törenle belgeleri ve hediyeleri verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here