İdlib’deki Kardeşlerimiz Isınsın Diye!

0
27

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun İlçe Gençlik Merkezi ev sahipliğinde ‘Kardeşin Isınır, Dünya Isınır’ adı altında icra edilen yardım uğurlama programına katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı uhdesinde, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Merkez ve Taşra teşkilatları, Türk Kızılay’ı ve hayırseverlerimizin işbirliği ve koordinasyonuyla ülkemiz genelinde ‘Kardeşin Isınır, Dünya Isınır’ mottosuyla yürütülen sosyal yardım projesi çerçevesinde; muhtelif giyim eşyaları, ayakkabı, bot ve mont gibi kışlık giyim malzemeleri toplanarak, Suriye’nin İdlib kentinde kış mevsimini zor şartlar altında geçiren insanlara ulaştırılması amaçlanıyor.

81 ilimizi kapsayan yardım projesi kapsamında İskenderun Gençlik Merkezimiz, Lojistik Merkez olarak belirlenirken, 33 ilden gelen ve çeşitli giyim malzemesi bulunan 704 adet koli gençlik merkezi personelleri ve gönüllü gençlerimiz tarafından tasnif ve kolileme çalışmaları yapılmak suretiyle Türk Kızılay’ı Yardım Tırına yüklenerek, İdlib’e uğurlandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here