İDÇspor’lu 3 Futbolcuya Milli Davet

0
141

3-7 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya’da toplanacak olan Ümit Milli Takım kampına İskenderun Demir Çelikspor’un yetiştirdiği genç futbolculardan Hamza Gür, Ömer Gür ve Abdulkadir Yıldırım da davet edildi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta kentimizi temsil eden İskenderun Demir Çelikspor Kulübü, altyapıya verdiği önemin meyvelerini toplamaya başladı. Takımın genç futbolcularından Hamza Gür, Ömer Gür ve Abdulkadir Yıldırım’ın ümit milli takıma davet edildiği belirtildi. Kırmızı-Lacivertli ekip altyapıdan profesyonel takıma kazandırdığı futbolcuların ümit milli takıma çağrılmasının haklı mutluluğunu yaşıyor.

Ümit Milli Takım Güney Bölge Sorumlusu Osman Öngen, İskenderun Demir Çelikspor’dan Hamza Gür, Abdulkadir Yıldırım ile Ömer Gür’ü Antalya yapılacak milli takım kampına davet ederken, 2 Ocak 2013’de Adana’da toplanacak olan milli takım oyuncuları, buradan Antalya’da 3-7 tarihleri arasında yapılacak olan kampa katılacaklar.

Milli takıma davet edilen futbolcular ile gurur duyduklarını belirten Kulüp Başkan Cengiz Gül; “Bölge çocuklarına önem veriyoruz. Bu davet ile altyapıdan alıp profesyonelliğe kazandırdığımız futbolcuların haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Altyapıdan yetiştirdiğimiz 3 futbolcunun milli takım kampına katılması bizim için gurur verici bir gelişmedir. Türk Futboluna, ileriki yıllarda da daha nice futbolcular kazandıracağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here