İDÇspor’da Dönüşüm Tamam!

0
61

idçspor40Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta yer alan temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, Teknik Direktör Haluk Bulgurlu öncülüğünde ikinci yarıya hazırlık çalışmaları Antalya kampında devam ediyor. Bu hafta sonu son bulacak olan Antalya kampı sonunda İDÇspor, ikinci yarı çalışmalarına kentte devam edecek.

2013-2014 sezonunun ilk yarısında beklenileni veremeyen İskenderun Demir Çelikspor, kötü bir performansın ardından, ligin ilk yarısını 16 puan ile sondan 4’cü tamamladı. İkinci yarıda, iyi bir hazırlık dönemi ve takıma yapılacak yeni takviyeler ile hedeflerine ulaşmaya çalışacak olan İDÇspor, bu hedef doğrultusunda Antalya’da kamp çalışmalarını sürdürüyor.

Bu hafta sonu Antalya kampını tamamlayıp kentte dönecek olan İskenderun Demir Çelikspor kafilesi, ikinci yarı hazırlıklarına kentte devam edecek. Kırmızı-Lacivertliler kentteki ilk antrenmanı Pazar günü İskenderun 5 Temmuz stadında saat 16.00’da yapacak.

Öte yandan, yeni bir oluşum içerisine giren İskenderun Demir Çelikspor, Mavi-Turunculu renklerle ve İskenderunspor adıyla ancak önümüzdeki sezon mücadele etmeye başlayacak. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen kongre ile tüzük değişikliğine gidilirken, İDÇspor yönetimi efsane İskenderunspor’u yaşatma adına bir dönüşüm gerçekleştirdi. Futbol kulübü, yeni adı ve Mavi-Turunculu yeni renkleri ile ancak 2014-2015 sezonunda taraftarların karşısına çıkacak. Haber: Zeki KUTLU

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here