Homend Antakya KASKİ’ye Boyun Eğdi

0
54

homend antakya10Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu Kayseri KASKİ deplasmanında iyi başladığı oyunun sonunu getiremeyince kente eli boş döndü. Karşılaşmada 22 sayı üreterek en çok sayı atan Turner’in basketleri de temsilcimizi 76-64 mağlup olmaktan kurtaramadı.

Ligin güçlü ekiplerinden Kayseri KASKİ ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi karşılaşmaya hızlı başladı. Karşılaşmanın ilk setini 19-21 önde kapatan temsilcimiz Homend Antakya, ilk yarıyı da 36-39 önde tamamladı. İkinci yarıda kendini toparlayan ev sahibi, 3. seti 56-50 öne kapadı. Son sette de istediği oyunu ortaya koyamayan temsilcimiz sahadan 76-64 yenik ayrıldı.

Başa baş geçen müsabakada Homend Antakya Belediyeli oyuncu Turner attığı 22 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Turner’in başarılı oyunu galibiyet için yeterli olmadı. Temsilcimiz 30 puanla ligde 7. sıradaki yerini koruyor.

TKBL temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi, ligin 22. haftasında kendi evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak. Müsabaka 2 Mart Pazar günü saat 17.00’de Antakya Spor Salonu’nda oynanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here