Homend Antakya Beşiktaş’ı Yenerek Moral Kazandı!

0
75

homend antakya27Son maçlarda alınan kötü sonuçlar ile taraftarını ve sporseverleri üzen Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL) temsilcimiz Homend Antakya Belediye, lig maçında zorlu rakibi Beşiktaş’ı deplasmanında 64-70 mağlup etti.

İstanbul deplasmanında geçtiğimiz Pazar günü Beşiktaş ile karşılaşan temsilcimiz Homend Antakya Belediye, karşılaşmanın ilk periyodunu 17-15 geride tamamladı. İkinci periyotta kaydettiği sayılar ile öne geçen Homend Antakya Belediyespor, devreyi 32-39 önde kapattı.

3. periyotta da üstünlüğü elinden bırakmayan Homend Antakya Belediyesi, bu periyodu da 52-61 skorla önde tamamladı. Karşılaşmada final periyoduna skor üstünlüğü ile başlayan temsilcimiz Homend Antakya Belediye, 70-64’lük sonuçla zorlu rakibi Beşiktaş’ı yenmesini bildi.

Homend Antakya Belediyespor, 5 Aralık Perşembe günü (yarın) hiçbir iddiası olmadığı için kendi açısından prestij niteliğinde olan Kadınlar Euro Cup Avrupa Kupasında, Beyaz Rusya temsilcisi Tismoky Minsk ekibi ile Antakya Spor Salonunda saat 20.30’da karşı karşıya gelecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here