Heyecan Yarın da Devam Edecek!

0
66

İlimiz profesyonel lig temsilcilerinden İskenderun Demir Çelikspor bu haftayı bay takım olarak geçirirken, Hatayspor evinde İskenderunspor 1967 ve Kırıkhanspor’da deplasmanda rakipleri ile yarın karşılaşacaklar.

2. Lig Kırımızı grupta liderliği kovlayan Hatayspor, yarın en yakın takipçisi Fetihspor’u ağırlıyor.  Sahaya mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyleyen Hatayspor Teknik Heyeti; “Ligde en yakın takipçimiz Fetihspor ile evimizde karşılaşacağız. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Bizim gücümüzde ortadadır. Hedefimiz bellidir. Bu hedefe ulaşabilmek için önümüzde duran engelleri birer-birer aşmak istiyoruz” diyerek, takım oyuncularının bu maça iyi konsantre olduklarını belirttiler.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz İskenderunspor 1967, geçtiğimiz hafta sonu evinde aldıkları galibiyet seri haline getirmek istiyor. Yarın Silivrispor’a konuk olacak olan İskenderunspor 1967 Teknik Direktörü Ali Gülmez; “Şuanda takım olarak iyi bir hava yakaladık. Bu durumu iyi değerlendirmek istiyoruz. O nedenle Silviri karşısında bütün gücümüzü ortaya koyup, 3 puanı alan taraf biz olmak istiyoruz” dedi.

Ligin orta sıralarında bulunan Spor Toto 3. Lig 1. grup temsilcilerimizden Kırıkhanspor’da bu haftayı deplasmanda geçiren takımlarımızdan. Bergama 14 Eylülspor karşılaşması için çalışmalarını tamamlayan Kırıkhanspor, bugün karşılaşmanın yapılacağı statta hafif bir ter idmanı yapması bekleniyor. Haftanın programı ise şöyle: >>>

Silivrispor-İskenderunspor 1967

03.02.2013 Pazar Saat: 13.30

Silivri Stadı

Evren Atış, Oğuzhan Şenler, Rahman Kalyoncu

 

Hatayspor-Fethiyespor

03.02.2013 Pazar Saat: 13.30

Antakya Atatürk Stadı

Adem Sarıtaş, Egemen Eren, Mustafa Arıöz

Bergama Belediyespor-Kırıkhanspor

03.02.2013 Pazar Saat: 13.30

Bergama 14 Eylül Stadı

Murat Erdoğan, Ali Şencan, Nihat Kaya

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here