“Her Bir Yardım, Cennete Bir Basamaktır”

0
69

İskenderun Gönüllü Gençlik Platformu Desteklerinizi Bekliyor…

Yakın zamanda kurulan ve kısa sürede yardıma ihtiyacı olan pek çok kişiye ulaşabilen İskenderun Gönüllü Gençlik Platformu, büyümeye devam ediyor.

Hayırseverleri ihtiyaç sahipleriyle buluşturmada köprü görevi gören İskenderun Gönüllü Gençlik Platformu, tüm İskenderun halkından destek bekliyor.

Herkesi hayra ortak olmaya davet eden platform üyeleri, sosyal paylaşım sitelerinden İskenderun halkına seslenerek; “Yardımlaşma ve dayanışma bir toplumun gelişmesi için en güzel vesiledir ve bizler bu vesileye ortak olmak için kendi çapımızda bir yardımlaşma grubu kurduk. Grubumuzun adı İskenderun Gönüllü Gençlik Platformu!

Grubumuzu kurduğumuz şu kısa süreç zarfında bizle beraber, bize ortak olan duyarlı üyelerimiz sayesinde el ele, birlik olarak birçok ihtiyaç sahibine ulaştık. Gece gündüz demeden elimizden geldiğince kendi çapımızda ihtiyaç sahiplerine merhem olmaya çalıştık. Bu süreçten sonrada tek hedefimiz tek yürek olup daha fazla yardımsever kişiler bulup, daha fazla ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek, onların sesini duyurmak, yüzünü güldürmektir.

Bizim şu anki tek istediğimiz değerli büyüklerimiz ve değerli iş adamlarından bize destek olmalarıdır. Bu hayır yolunda hep beraber bir olursak, kenetlenirsek, daha fazla yardıma muhtaç kişilere ulaşabiliriz. Unutmayalım ki her bir yardım demek cennete bir basamaktır. İskenderun Gönüllü Gençlik Platformu Facebook hesabımıza tüm İskenderun Halkını davet ediyoruz” şeklinde ifadelere yer verdiler. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here