‘Hepimiz Bu Hayra Ortak Olalım’

0
81

İskenderun Gönüllü Gençlik Platformu, yardıma ihtiyacı olan vatandaşların imdadına koşuyor. Ulaştıkları ailelerin ihtiyaçlarını, hayırseverlerden aldıkları bağışlarla karşılamaya gayret gösteren gençler, geçtiğimiz günlerde yaşanan yangın felaketinin ardından da evleri yanan vatandaşların yardımına koştu.

Yardımları yaygınlaştırmak ve daha çok ihtiyaç sahibine ulaşabilmek adına çaba gösteren gençler, yaptıkları yardımları 10 Ekim 2020 tarihinde açtıkları ‘İskenderun Gönüllü Gençlik Platformu’ sosyal paylaşım hesabından paylaşarak, daha çok insana ulaşmaya çalışıyor.

Grup kurucusu Hanifi Kapçak, yapılan hayırların gizli olması gerektiğinin bilincinde olduklarını ancak, örnek teşkil etmek ve yardımları çoğaltmak, daha çok aileye yetişebilmek ve yardımda bulunanların, yardımların yerine ulaştığını görmeleri amacıyla bu paylaşımlarda bulunduklarını kaydetti.

Amaçlarının yaraları birlikte sarmak olduğunu ifade eden Kapçak, herkesi çevresindeki ihtiyaç sahibi aileleri fark ederek bu hayra ortak olmaya davet etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here