HEM Kursiyerlerinden Yıl Sonu Sergisi

0
88

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye çalışmalarının yanı sıra, diğer zamanlarında kentimizde ve bölgemizde düzenlenen çeşitli etkinliklere, açılışlara, programlara, taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerine katılarak vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Halk eğitim merkezi sergi salonunda halk eğitim merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan el eşi resim sergisinin açılına katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, serginin açılmasında emeği geçenleri kutladı.

Halk Eğitim İle İletişim Halindeyiz

Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar kamu kurum ve kuruluşlar ile diyalog halinde olduklarını belirten Başkan Seyfi Dingil; “Belediye olarak kültür müdürlüğümüz vasıtası ile bayanlara yönelik kurslar açıyoruz. Halk eğitim merkezi öğretmenlerimizin verdiği eğitimlerde kursiyerlerimiz bir çok konuda kurslar veriliyor. Serginin açılmasında emeği geçenleri kutluyorum. Tüm kursiyerlerimize çalışmalarında balarılar diliyorum” dedi.

Gençlere Büyük Görevler Düşüyor

Kentin gelişmesi noktasında toplumun her kesimine büyük görevler düştüğünü belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Genç girişimcilerin birlik ve beraberlik içerisinde olmalarını önemsiyoruz. Gençlerimizin geleceğe emin adımlarla yürümeleri çok önemli. Yeni yapılan şehir kulübün hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here