HEM Kursiyerleri 10 Bin Maske Üretecek

0
116

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in koordinasyonuyla Halk Eğitim Kursiyerlerince maske üretimi yapılıyor.

Dünya genelinde yaygınlaşan ‘Korona Virüsü (Covid-19) Salgını’ ile ilgili mücadeleye yönelik alınan tedbirlerin uygulanması sürecinde üstün hassasiyet gösteren İlçemiz Kaymakamı İskender Yönden, diğer kurum ve kuruluşlarımız ile olduğu gibi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile de işbirliği ve koordinasyonu temin ve tesis ederek, kursiyerler marifetiyle tıbbi maske üretilmesi konusundaki çalışmaları da koordine etti.

Bu kapsamda Kaymakam Yönden’in talimatlarıyla İskenderun Halk Eğitim Merkezi Bekir Durur’un da çabaları sonucu, maske üretimine geçildi.

Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri ve kursiyerleri tarafından ilk olarak 100 bin maske üretilecek. Akabinde ihtiyaca göre sayı artabilecek.

Corona virüse karşı tüm toplum olarak alınan tedbirler ve dezenfekte çalışmalarının yanı sıra Halk Eğitim Merkezi’nde maske üretimi, İskenderun’un ihtiyacını karşılayabilecek.

İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur yaptığı açıklamada, maske dikimini gönüllü kurs öğretmenleri ve kursiyerlerin büyük bir istekle yaptıklarını söyledi

Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından 100 bin adet maske üretilmek üzere planlanan çalışmalar özveriyle devam ediyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here