“Hedefe Kilitlenmiş Tek Yürekle Herkesi Görev Başına Çağırıyorum”

0
61

CHP’li Culha’dan Partililerine Çağrı!

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yaklaşan 24 Haziran seçimleriyle ilgili bir basın bildirisi yayımladı.

Tartışmaların ertelenmesi ve bir an önce seçim çalışmalarına başlanması yönünde tüm partililere çağrıda bulunan Başkan Culha; “Hatay’ın bütün Demokrat ve Cumhuriyetçilerine çağrıdır! 24 Haziran’daki Cumhurbaşkanlığı seçimleri tarihi önem taşımaktadır. Milletvekili listeleri üzerinden yürüyen bütün tartışmaların bir an önce sonlandırılması veya dondurulması, parti tarihi boyunca, partinin herhangi bir kademesinde görev almış herkesin acilen bulunduğu ilçedeki seçim çalışmasına katılmak için başvurması, mevcut partili veya partisiz bütün siyasi aktörlerin seçim çalışması için harekete geçmesi, tarihi bir sorumluluktur.

Uluslararası çevrelerce ülkemizin ekonomik iflasının tartışıldığı, yönetme krizinin ciddi boyutlara ulaştığı, siyasetin olağan koşullarının ortadan kalktığı, eğitim sisteminin felce uğradığı mevcut koşullarda, durum ne olursa olsun, kendi aramızda tüketici bir tartışma içinde olamayız. Genel Merkezimiz olağanüstü koşullarda olduğunun bilincindedir. Her adımın büyük bir siyasi risk anlamına geldiğini bilerek davranmıştır. Böylesine kritik bir süreçte bizim de tam bir parti disipliniyle, Merkezin aldığı bütün kararları harfiyen yerine getirme yükümlülüğümüz bulunmaktadır. Olağanüstü koşullarda siyaset olağanüstü araçlarla yürür!

25 Haziran’a kadar olan süreç ülkemizin kaderini belirlerken, biz partililer için de bir turnusol işlevi görecektir. Hepimiz birer sıra neferi olduğumuzu gösterelim! Şerefle taşınan en büyük rütbenin parti üyeliği olduğunu bilince çıkaralım. Tarih, bu dönemin parti kadrosunu 24 Haziran seçimlerini kazanan kahramanlar olarak özel bir sayfaya yazacaktır. Hedefe kilitlenmiş tek yürekle herkesi görev başına çağırıyorum. Bahar bizim sokağımıza da gelecek!” şeklinde açıklamalarda bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here