Havacılık Kulübünden Kaymakam Soytürk’e Ziyaret

0
177

FLYTÜRK Havacılık Kulübü yönetimi, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette FLYTÜRK Havacılık Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Karaömer, Yılmaz Verim, İsmail Zeytun, Berk Dingil yer aldı.

Ziyarette, İskenderun’da havacılık, yamaç paraşütü, model uçak serbest uçuş kategorisi ve geleceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. FLYTÜRK Havacılık yönetimi, yamaç paraşütü sporları için İskenderun’da belli noktalarda yapılacak olan iyileştirme çalışmalarıyla birlikte, buraların yamaç paraşütü sporları için kullanılır hale geleceğini belirtti.

FLYTÜRK Havacılık kulübü olarak birçok havacılık faaliyetlerinde bulunduklarını açıklayan havacılık kulübü yönetim kadrosu, gençlerimize ve Hatay halkına havacılık duygusunu aşılamak istediklerini, kulübünün bünyesinde drone eğitimleri, yamaç paraşütü eğitimleri, model uçak kursları ve pilotaj eğitimleri verdiklerini belirttiler.

Yakın zamanda Suçıkağı köyü mevkiinde 900. takeoff (Yamaç paraşütü) kalkış alanın düzenleme çalışmalarına başlanacağını belirten havacılık yönetim kadrosu verilen tüm destekler için İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’e teşekkürlerini ilettiler.

FLYTÜRK Havacılık yönetim kadrosu ayrıca, 19. Uluslararası hava oyunlarına Hatay bölgesini temsil etmek için katılacaklarını da belirttiler. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here