Hatayspor’un Erzurum Kampı Oldukça Neşeli Geçiyor

0
61

Süper Lig’in çiçeği burnunda yeni takımı Hatayspor’un yeni sezon öncesi Erzurum’daki kamp çalışmaları aralıksız devam ediyor. Teknik Direktör Ömer Erdoğan nezaretinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdüren Bordo-Beyazlı ekibin kampı bir hayli neşeli geçiyor.

İlimiz temsilcisi Hatayspor’un 2020-2021 sezonu öncesi renklerine bağladığı yeni transferi 24 yaşındaki Aaron Salem Boupendza’ya takım arkadaşları sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Hep birlikte pasta kesen Bordo-Beyazlılar, oldukça neşeli dakikalar geçirdiler.

Hatayspor’un Erzurum kampının 18 Ağustos tarihine kadar devam edeceği ve daha sonra Hatay’a gelerek çalışmaları kendi tesislerinde devam edeceği öğrenildi.

Kubilay Sönmez ile Yollar Ayırıldı

Öte yandan Hatayspor, Kubilay Sönmez ile yollarını ayırdı. Bu sezon ilk defa Süper Lig’de mücadele edecek olan Hatayspor, iki sezondur takımında bulunan Kubilay Sönmez ile yollarını ayırdığını açıkladı. Sözleşmesi sona eren Sönmez’i kamp kadrosuna dahil etmeyen Bordo-Beyazlı ekip, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diledi.

Hatayspor Kulübünden yapılan açıklamada; “İki senedir Hatayspor’umuzun formasını terleten, armamıza yakışır şekilde mücadele eden ve takımımızın kazandığı şampiyonlukta büyük emekleri olan Kubilay Sönmez’e bundan sonraki kariyerinde sonsuz başarılar dileriz” denildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here