Hatayspor’dan 4 Gollü Galibiyet!

0
247

Spor Toto 1. Lig temsilcimiz Hatayspor, 25’ci hafta mücadelesinde sahasında Eskişehirspor’u konuk etti. Antakya Atatürk Stadında yapılan karşılaşmada, Bordo-Beyazlı ekip her iki yarıda atılan gollerle Eskişehirspor’u 4-0 mağlup etti. Hatayspor’un gollerini Hamza Gür (2), Gökhan Karadeniz ile Mesut Çaytemel attı.

2. dakikada Selim Ilgaz’ın ortasında Caner Hüseyin Bağ altı pas içinde topu filelere yolladı. 16. dakikada yine Selim Ilgaz’ın pasında topla buluşan Mirkan, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Hamza Gür, 73. dakikada Mesut Çaytemel’in ortasında ceza sahası içinde kafa vuruşu ile farkı üçe çıkardı. 84’te ise ceza sahası içinde Hamza Gür yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. 85. dakikada penaltı için topun başına geçen Mesut Çaytemel’in vuruşu kaleciden dönerken, dönen topu Hamza Gür ağlara gönderdi ve skoru belirledi.

Erzin Belediyespor Deplasmandan Puanla Döndü

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor ise uzatma dakikalarında yediği gollerle puanlar kaybetmeye devam ediyor. Turuncu-Beyazlılar deplasmanda Şile Yıldızspor ile 3-3 berabere kaldı. Şile İlçe Stadında oynanan karşılaşmada ev sahibinin gollerini 72. dakikada Tahsin Hacımustafaoğlu, 78. dakikada Baştuğ Bayar ile 90+2. dakikada Tolunay Yutrsever atarken, Erzin temsilcisinin gollerini de 45+3. dakikada Gökdeniz Varol, 72 ve 81. dakikalarda Erdem Onur Beytaş kaydetti.

Payasspor, Karacabey Birlikspora Boyun Eğdi

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Payasspor, kendi saha ve seyircisi önünde Karacabey Birlikspor’a 1-0 mağlup oldu. Serkan Eryılmaz, Vedat Demir ile Uğur Aydoğdu’nun yönettiği karşılaşmada misafir ekip Karacabey Birlikspor’un golünü 53. dakikada Batuhan Ayaz attı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here