Hatayspor Taraftarına Kavuşuyor!

0
106

Spor Toto Birinci Lig macerasına iyi bir başlangıç yapamayan ilimiz temsilcisi Hatayspor, ligin ikinci haftasında sahasında bugün Karabükspor’u konuk edecek ve bu sezon ilk defa taraftarının önüne çıkacak. Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, geçtiğimiz hafta mücadelesinde Gençlerbirliği karşısında alınan 1-0’lık mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü ancak bu maçtan ders çıkararak yollarına devam edeceklerini kaydetti.

Gençlerbirliği maçı sonrası hafta içinde Osman Çalgın Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, maçın sonucunu duran topların belirlediğini ifade etti. Toplantıda Palut’a, Bordo-Beyazlı futbolculardan Tom ve Sadi eşlik etti.

Gençlerbirliği maçına iyi hazırlandıklarını ve rakibi iyi analiz ederek oyuna başladıklarını kaydeden Palut; “Maça dengeli başladık ancak üst üste yaptığımız bireysel hatalar sonucu penaltıdan kalemizde golü gördük. Top bizdeyken kendi oyunumuzu oynayamadık ama buna rağmen 50’ci ve 80’ci dakikalar arasında iyi top oynadık. Maçın sonucunu duran topların belirleyeceğini biliyorduk ve nitekim de öyle oldu. Bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp gelecek haftalara daha iyi hazırlanacağız” dedi. Daha sonra basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan İlhan Palut, takımın takviyeye ihtiyacı olduğunu kaydederken, yöneticilerin bu konuda yoğun mesai harcadığını da sözlerine ekledi.

Daha sonra söz alan takımın yeni transferlerinden Tom ise sahaya kazanmak için çıktıklarını ancak bunu başaramadıkları için üzgün olduklarını söyledi. Tom, bu hafta oynayacakları Karabükspor maçını galip tamamlayarak alınan bu mağlubiyet de telafi edeceklerini belirtti.

Bordo-Beyazlıların bir diğer başarılı futbolcusu Sadi de mağlubiyetten ders çıkaracaklarını belirtti ve Karabükspor maçında galip geleceklerine inandıklarını ifade etti.

Bugünkü Rakip Kardemir Karabükspor!

Öte yandan, Bordo-Beyazlı ekip 1. Lige çıkmasının ardından taraftarının karşısına ilk defa bugün Kardemir Karabükspor maçı ile çıkacak. Hafta boyunca bu maçın hazırlıklarını sürdüren Hatayspor, hesaplarını zorlu mücadeleden galip çıkmak için yapıyor. Bugün saat 16.30’da Antakya Atatürk Stadında oynanacak olan Hatayspor-Kardemir Karabükspor maçını, Kadir Sağlam, Baran Eraslan ve Sezgin Çınar hakem üçlüsü yönetecek. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here