Hatayspor Taraftarı Reyhanlı Halkını Maça Bekliyor

0
209

Hatayspor Taraftarlar Derneği, Reyhanlı Tayfur Sökmen Stadyumunda oynanan maçlarda tribüne gelerek Hatayspor’u destekleyen Reyhanlılı sporseverleri Pazar günü oynanacak Sarıyer maçına da davet etti.

Hatayspor’un 3. Ligden 2. Lige çıkmasının ardından, aldığı başarılı sonuçlar ilimiz genelinde memnuniyetle karşılanırken, Kırıkhan Tayfur Sökmen Stadında oynanan maçlarda Reyhanlılı sporseverlerin Hatayspor’a destek vermesi dikkat çekiyor. Yazılı açıklama yapan Hatayspor Taraftarlar Derneği, Pazar günü oynanacak Hatayspor-Sarıyer maçına Reyhanlılı sporseverleri özel davet etti.

Taraftarlar Derneği tarafından yapılan açıklamada; “Her zaman var olan Antakya-Reyhanlı dostluğu, Hatayspor maçlarında daha da pekişmiştir. Hatayspor maçlarına gelerek birlikte takımımızı destekleyen Reyhanlılı hemşerilerimize çok teşekkür ederiz. Antakya Atatürk Stadyumu tribününü tadilatta olması dolayısıyla maçların oynandığı Reyhanlı Tayfur Sökmen Stadyumunda kendi evimiz gibi rahat etmekteyiz. Bu konuda çaba gösteren tüm yetkililere ve sporsever Reyhanlı halkına teşekkür ederiz. Ayrıca Türk futboluna damga vuran tüm Hataylıların gururu olan Reyhanlılı Hacı İkizer’e de bu konuda çaba gösterdiği için şükranlarımızı sunarız.

Pazar günü Tayfur Sökmen Stadyumunda saat 13.30’da başlayacak Hatayspor-Sarıyer maçına tüm Reyhanlılı sporseverleri yine bekliyoruz. Bizlerde Antakya Belediye binası önünde Pazar günü saat 11.00’de otobüslerle Reyhanlı’ya yola çıkarak sizlerle buluşmanın heyecanını ve sevincini yaşayacağız. Bu arada Hatay Süper Amatör Kümede mücadele eden Reyhanlıspor’a başarılar diliyoruz. İnşallah Reyhanlıspor önce BAL ligine sonra da 3. Lige yükselir” ifadelerine yer verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here