Hatayspor Taraftarı İnancını Yitirmiyor!

0
142

hatayspor taraftar7Son haftalardaki kötü sonuçlara rağmen sezon sonunda hedeflerine ulaşacaklarına dair inançlarını koruduklarını söyleyen Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, son maçta Göztepe karşısında alınan 3-2 yenilginin üzüntüsünü yaşadıklarını belirttiler. Dernek yönetimi, Hatayspor’a olan sevgilerinin ve desteklerinin devam edeceğini duyurdular.

Taraftarlar Derneği olarak her sezon olduğu gibi bu sezonda gerek iç sahada gerekse deplasmanlarda takımlarını yalnız bırakmayarak, her zaman için yanında olduklarının söyleyen dernek yönetimi şu açıklamayı yaptı;

“Sosyal medyada bazı kişiler Taraftarlar Derneğini yıpratmak adına çamur attıklarını üzüntüyle öğrendik. 3 bin kişinin bulunduğu maraton tribününde Göztepe’nin golleri sonrası ‘Göztepe’ tezahüratlarının bizim ile bir ilgisi yoktur. Hatta tribün sorumlusu olan Dernek Başkanvekili Komando Mehmet’in bunlarla tartışmıştır. Biz pazara kadar değil mezara kadar Hataysporluyuz. Bizim Hatayspor sevgimizi ve samimiyetimizi kimsenin test etmek haddi değildir. Biz şampiyon olsa da olmasa da gerçek Hatayspor taraftarlarıyız. Bu böyle biline!”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here