Hatayspor Son 4 Dakikada Teslim Oldu

0
67

hatayspor26Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Hatayspor, kendi sahasında Tokatspor’a 2-0 mağlup oldu. Kendi saha ve seyircisi önünde mutlak galibiyet arayan Hatayspor rakibine maçın son bölümlerinde yediği 2 golle boyun eğdi. Konuk ekibin gollerini 86. dakikada Mehmet Fuat Gölbaşı ile 90. dakikada Serkan Doğan kaydetti.

Maç sonrasında değerlendirme yapan Basın Sözcüsü Sadullah Ergin, maçın kaybedileceğini ancak inancın asla kaybedilmemesi gerektiğini belirtti.

Hatayspor’un Pazar günü kendi sahasında konuk ettiği Tokatspor maçının, haftanın sonucu en merak edilen maçı olduğuna işaret eden Ergin; “Maça galibiyet parolasıyla hazırlanan Bordo-Beyazlılar, bu maçı kazanarak liderlik koltuğuna oturmanın hesaplarını yapıyordu. Bu maçı beklenmedik şekilde 2-0 kaybeden Hatayspor, hiçbir zaman ligi ve şampiyonluk hedefini kaybetmedi. Avantajını kullanamadı ama lig maratonu uzun. Maç kaybedebiliriz ama yeter ki inancımızı kaybetmeyelim. Her şeye rağmen Hatayspor bu grubun en güçlü takımı ve zirvenin iddialı takımıdır.

Hatayspor taraftarları her zamanki gibi bu hafta da takımına inanılmaz destek verdi. Gönül isterdi ki bu sıcak havada takımını gönülden destekleyen taraftarları Hatayspor’un sevindirmesiydi. Olmadı ama bu takımdan umutluyuz. Ligin başında her türlü sonuç olabilir. Biz yeter ki Hatayspor sevgisi etrafında kenetlenelim ve takımımıza destek verelim. Hatayspor kendine yakışacak sonuçları alacak güçtedir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here