Hatayspor Kampında Neşe Hakim

0
132

Spor Toto 1. Lig takımlarından temsilcimiz Hatayspor’un Antalya kampı neşe içerisinde geçerken Bordo-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü İlhan Palut, ikinci yarıda da yarışın içinde olmak istediklerini söyledi.

Hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Hatayspor’un Teknik Direktörü İlhan Palut, yaptığı açıklamada, dayanıklılık, kuvvet ve taktik ağırlıklı günde çift idman gerçekleştirdiklerini aktardı. Kadroya takviye yapmak istediklerini ve forvet arayışlarını sürdürdüklerini de anlatan Palut; “Hatayspor’un forvet bölgesine iyi bir isim kazandırmak istiyoruz. Orta saha için ise eğer takım içinden katkı verecek birini bulursak, transfer yapmayacağız. Aksi halde transfer dönemi bitene kadar bir orta saha oyuncusu da transfer edebiliriz.

Hazırlık aşamasında ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Her maç sahada mücadele eden, yüreğini koyan, kazanmak için çaba gösteren bir takım olmak istiyoruz. Amacımız, üst sıralarda kalmaya devam etmek, yarışın içerisinde olmak ve en iyisini yapmaktır” diye konuştu.

Bordo-Beyazlı ekibin futbolcularının Antalya’daki kamp süresince neşeli ve istekli olmaları ise hem yöneticileri hem de teknik ekibi fazlasıyla memnun ediyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here