Hatayspor Erzurum’da Güç Depoluyor

0
98

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da yaptığı kamp ile sürdüren Hatayspor güç depoluyor. Yıllar sonra yeniden Spor Toto 1. Lig’e çıkarak büyük başarı elde eden Bordo-Beyazlılar, antrenmanlarını yoğun tempo ile sürdürüyor. Günü çift idman ile tamamlayan Hatayspor’da futbolcular, yeni sezona fiziksel ve mental olarak hazır halde girmek için çaba harcıyor. Taktik idmanlarla birlikte kondisyon ağırlıklı çalışmalar da gerçekleştiren Bordo-Beyazlı futbolcuların antrenmanlardaki hırsı ve neşesi dikkatlerden kaçmıyor.

Bugünü ve Yarını Garantiye Alacak Bir Takım Kurmak İstiyoruz

Hatayspor’un transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, hem bugünü hem de yarınını garantiye alacak bir takım kurmak istediklerini belirtti.

Altyapıya önem verdiklerinin de altını çizen Savaş; “Biz Hatayspor’un hem bugününü hem de geleceğini düşünerek hareket ediyoruz. Altyapı bizim için oldukça önemli. Hatay’ı Süper Lig’e taşıyacak kadro kurmak istiyoruz. Ankaragücü’nün sporcusu olan arkadaşımız 28 maçtan 21’inde oldukça başarı elde etmiş. Gayet iyi bir stoper. Yabancı bir stoper daha alacağız. Dünya kupasında oynayan en iyi kaleciyi de getiriyoruz.

Hem bugünü hem de yarınını garantiye alacak bir takım kurmak istiyoruz. Benim olduğum yerde heyecan, mücadele ve zirve olsun isterim. Seyir zevki yüksek olan, finali veya şampiyonluğu hedefleyen bir takım kurmak için çalışıyoruz. Ben geceler boyu çalışan bir insanım. Ben sadece eşime değil işime de âşık bir insanım. İşine âşık insanların Allah da toplum da yanında olur” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here