Hatay’ın Melekleri, Adana Basketbol’u 10 Farkla Mağlup Etti: 68-58

0
64

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’nin 11. hafta erteleme maçında Adana Basketbol ile karşı karşıya geldi. Hatay’ın Melekleri parkeden 68-58 galip ayrılarak, gülen taraf oldu.

Antakya Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Kübra, Derin, Prince, Abdelkader ve Ndour ilk beşiyle başlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi, ilk çeyreği 16-15 geride tamamladı. Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde iki takım da skor üretmekte zorlandı ve maçın ilk devresi 28-27 konuk takımın üstünlüğü ile geçildi.

Hatay’ın Melekleri, mücadelenin ikinci yarısında oyuna ağırlığını koydu. Abdelkader ve Ndour ile skor üretmeye başlayan Mavi-Beyazlılar, üçüncü çeyreği ise 51-48 önde tamamlayan taraf oldu. Mücadelenin final çeyreğinde etkili savunma yaparak rakibini pota altında durduran ve hızlı hücumlarla sonuca giden Hatay Büyükşehir Belediyesi, parkeden 68-58 galip ayrıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesinde, Ndour 24 sayı ve 16 ribaund, Abdelkader de 21 sayı ile galibiyette büyük rol oynadılar. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here