Hatay’dan Mustafa Sarıgül’e ‘Parti Kur’ Mesajı!

0
263

Türkiye Değişim Hareketi (TDH)’nin Hatay Kolundan Mustafa Sarıgül’e ‘Parti Kur’ Mesajı çıktı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde Sargül’e ve yönetim anlayışına büyük bir teveccüh olduğuna dikkat çekildi. TDH Liderinin parti kurma düşüncesini daha önce ertelediği de hatırlatılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“TDH (Türkiye Değişim Hareketi); Lideri Mustafa Sarıgül’le 10 yıl önce değişim için yola çıkmış, Türkiye’nin her yerinde yapılanmış ülke genelindeki mitingleriyle büyük heyecan yaratmış bir siyasi harekettir.

İktidar iddiasıyla partileşme sürecine girdiğimiz dönemde, ana muhalefet partisinde ilginç bir şekilde genel başkan değişikliğinin gerçekleşmesi ve gündem olmasından dolayı TDH Lideri Sayın Sarıgül büyük bir fedakârlık göstererek parti kurmayı ertelemiştir. Ancak beklentiler karşılık bulmamış geçen bu süreçte değişim ihtiyacı daha da artmıştır.

Sayın Sarıgül, belediye başkanlığı döneminde; marka projeler üretip, sorunlara hızlı çözüm bulmasının yanı sıra ötekisi olmayan anlayışla ülkenin bütününde herkese ve her kesime yaptığı hizmetlerle bilinmektedir.

Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde Sn. Sarıgül’e ve yönetim anlayışına büyük bir teveccüh vardır. TDH kadroları olarak kamuoyundaki beklentilerin karşılık bulması için Sn. Mustafa Sarıgül’ü TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ’ni partileştirip, ertelenen değişimi gerçekleştirmek üzere göreve çağırıyoruz.” (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here