Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Kâraca Görevine Başladı

0
132

Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürlüğünden Hatay Vergi Dairesi Başkanlığına asaleten atanan Kâzım Karaca, yeni görevini Harun Dumlu’dan  teslim aldı.

Hatay’a atanmış olmaktan büyük sevinç duyduğunu belirten Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kâzım Karaca Hatay’ın çok farklı mozaikleri ve kültürlerini bir arada barındırdığını ayrıca ülke ekonomisinde Hatay’ın büyük önem taşıdığını belirterek mükellef odaklı hizmet vereceklerini, ülke ekonomisine daha çok katkı sağlamak için çalışacakların söyledi.

Güvenirlilik,  adalet,  tarafsızlık,  etkinlik (hız, esneklik ve verimlilik), saydamlık, sorumluluk bilinci, çözüm odaklılık, yetkinlik, sürekli gelişim ve katılımcılığın temel prensiplerinin olduğunu söyleyen Karaca; “Başarı ekip çalışmasında gizlidir. Başarı için tüm personelle birlikte mükellef odaklı hizmete devam edeceğiz” dedi.

Kâzım Karaca Kimdir?

1965 yılında Sivas’ta doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Sivas’ta tamamladı. 1983 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 1987 yılında mezun oldu. 1989 yılında Vergi Denetmenliğine atandı. Tokat, Malatya ve Kayseri’de görev yaptı. Vergi Dairesi Başkanlıklarının kuruluşu ile birlikte 2005 yılından itibaren Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı bünyesinde Müdürlük ve Grup Müdürlüğü görevlerini vekâleten yürüttü. 2006 yılında asaleten atandığı Gelir İdaresi Grup Müdürlüğü görevine Kayseri’de devam etti. 17.12.2012 tarihli karar ile Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı görevine atandı.  Evli ve üç çocuk babasıdır.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here