Hatay Vakfının İki Projesi Daha Onaylandı

0
45

Hatay Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer, vakıflarınca hazırlanan iki projenin daha onaylandığını müjdeledi.

Onay bekleyen başka projeleri olduğunu da kaydeden Aydeğer; “Pandemi dolaysıyla çoktandır sizlerle bir araya gelememekteyiz. Bu arada biliyorsunuz iki milletvekilimiz de bu salgından rahatsız oldu. Durumlarının iyiye gittiğini memnuniyetle öğrendim. Kendilerine tekrar Allah’tan acil şifalar diliyorum. İnşallah yakında aşı ve ilaç çıkar bizlerde (Tüm Dünya) bu dertten kurtuluruz.

Sizlere bu buruk haberlerden sonra birazda içinizi ferahlatacak Vakfımızla ilgili güzel haberler vermek istiyorum. Biliyorsunuz Vakfımızın AB proje çalışma grubu var. Bu konuda 2 projemiz daha uygun görülüp onaylandı. Onayla ilgili duyuruyu sizlerle paylaşıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra sırada onay bekleyen diğer projelerimiz var. Zamanı geldiğinde sizlere bildireceğiz.

Sevgili Hatay Sevdalısı kardeşlerim, önümüzdeki günlerde, Dünyanın En Uzun Sofrasını kurma projemiz, Milletvekillerimiz HBB Başkanımız ve ilçe Belediye Başkanlarımız tarafından büyük destek görmüştür. Yakında sayın Valimizin Başkanlığında Hatay’da yapacağımız toplantı neticesinde alacağımız kararla bunu Türkiye’de ve Dünya’da ilan ederek (yazılı ve görsel basında) herkese duyuracağız. Bunun yerini (Hatay’da) ve tarihini belirlediğimizde sizlere ayrıca duyurulacaktır. Japon Büyükelçiliği ile ipekçilik konusundaki proje çalışmalarımız devam etmektedir. İnşallah bu konuda sizlere güzel haberler vereceğiz Sağlıklı günlere kavuşmak dileği ile ben ve Yönetim Kurulumuz hepinize sağlık ve mutluluklar dileriz. Hatay Vakfı’nın bu çalışmalarına destek veren herkese ayrı-ayrı teşekkür ederiz” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here