Hatay Günleri Kapsamında Yürüyüş ve Gala Yemeği Düzenlendi

0
199

bld-hatay günleri1İskenderun’un tanıtımına katkı sağlamak amacıyla İskenderun Belediyesi’nin stant kurduğu,  İstanbul’da Hatay Günleri etkinlik programı sürüyor. Çeşitli etkinliklerin yer aldığı İstanbul Hatay Günleri’nde, İskenderun Belediyesi’nin stantı da ziyaret edilirken, etkinlik programı kapsamında da yürüyüş düzenlendi.

Galatasaray Lisesi önünden Taksim Atatürk Anıtı’na kadar devam eden yürüyüşe, Hatay Milletvekilleri Mehmet Ali Edipoğlu, Hasan Akgöl, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H.Civelek, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder ve kalabalık bir topluluk katıldı. Yürüyüşün ardından, düzenlenen törende, çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

bld-hatay günleri2

Konuşmalar ve gösterilerle devam eden etkinlikte, konuklara künefe ikramında bulunuldu. Kabataş iskelesinden hareketle, tekne gezisi düzenlendi ve dilek fenerleri uçuruldu. Program gala yemeği ile devam etti.

Gala yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Yusuf Civelek, kentimizin tanıtımı konusunda çalışmalar yapıldığını belirtti. İskenderun ve ilimizdeki hoşgörü, kardeşlik ve barış ortamının tüm dünyaya örnek olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Civelek, Hatay Günleri etkinliğine emeği geçenlere teşekkür etti.

Gala yemeğinde, plaket töreni düzenlendi. Törende, Hataylılar Dernek Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kaçar, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e teşekkür plaketi verdi. Gecede,  sanatçı Gökhan Güney sahne aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here