Hatay Büyükşehir Belediyesi Atletizm Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

0
395

atletizm takımı1Sakarya’da yapılan Türkiye Kulüpler Atletizm yürüyüş ligi müsabakalarına katılan, Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdüren atletizm takımı Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan kulüplerarası yürüyüş ligi final müsabakalarında Hatay Büyükşehir Belediyesi Atletizm takımı, Büyük Bayanlar Kategorisinde Sabahat Akpınar ve Esra Doğruca’nın dereceleri ile 1’lik kupasını, Genç Bayanlar kategorisinde Hülya Fansa, Fatma Alma ve Dilek Fansa’nın dereceleri ile ‘.lik kupasını, Yıldız Bayanlar kategorisinde Seçil Akpınar, Yasemin Fansa ve İnci Çiçek’in dereceleriyle 2’lik kupasını, Genç Erkekler kategorisinde İsmail Yelman ve Halil İbrahim Eniç’in dereceleriyle 3’lük kupasını alarak ilimizi başarıyla temsil etti.

atletizm takımı2

İlimizi başarıyla temsil eden sporcularımız ve antrenörleri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret etti. Yapılan ziyarette Kulüp antrenörleri Senem Ölçer ve Abdulhamit Ölçer Türkiye şampiyonu olmalarında kendilerine maddi ve manevi desteğini esirgemeyip her zaman yanlarında olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini bildirdi.

Hatay Büyükşehir Belediye başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş sporcuların başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporcuları kutladı. Bundan sonrada başarılarının artarak devam etmesi için her türlü desteği vereceğini açıkladı. Ziyaretin sonunda günün anısına kupalarla hatıra fotoğrafı çekildiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here