Hatay Barosunda Hüseyin Cihat Açıkalın Dönemi!

0
169

Hatay Baro Başkanlığına Av. Hüseyin Cihat Açıkalın seçildi. Hafta sonu yapılan seçimlerde ipi göğüsleyen isim Baroda Değişim Grubu Başkan Adayı Av. Hüseyin Cihat Açıkalın oldu.

Hatay Baro Başkanlığı için, 11 Nisan 2021 Pazar günü, Hatay Adliyesi’nde gerçekleştirilen seçimlerde oy kullanan avukatların çoğunluğu, tercihini Av. Hüseyin Cihat Açıkalın ve yönetiminden yana kullandı.

Sandıkların sayılmasının ardından sonuçların belli olduğu Hatay Barosu seçimi sonrasında Hatay Adliyesi önünde ilk açıklamalarını yapan Av. Açıkalın; “Biz değişime inandık ve birlikte kazandık. Meslektaşlarımızın hak ettikleri gibi yönetilmeleri için söz verdiğimiz her projemizi hayata geçireceğiz. Bugünden sonra meslektaşlarım iyi bilsinler ki Başkan Bey değil, Cihat kardeşleri ve Cihat abileri var. Bu bir yarıştı ve meslektaşlarımız bayrağı bize teslim ettiler. Buna yönetime giren tüm arkadaşlarımız ile layık olmaya çalışacağız. Hatay Baromuzun sesi artık daha gür çıkacak. Ben bizimle beraber aynı yarışta olan tüm adaylarımıza teşekkür ediyorum. Demokrasi kazandı, Hatay kazandı” diye konuştu.

Av. Hüseyin Cihat Açıkalın’ın başkanlığındaki Hatay Barosu Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Şükran Düzen, Oya Dürüye Mıstıkoğlu, Ali Bilgin, Özgür Önder Diyapoğulları, Erhan Nizamoğlu, Osman Taşçı, Hamdi Evren, Murat Cengiz Güzeltepe, Mehmet Nurullah Trabzon, Selçuk Polat.

Disiplin Kuruluna Mehmet Saruhan, Esra Erol, Emine Kalkan, Mehmet Ömer Çakmak ile Hasan Yorulmaz getirilirken, Denetleme Kuruluna ise Fuat Çıkan, Gizem Sönmez ile Neslihan Güraslan seçildiler. TBB Delegeleri de Necat Kültür, Hüseyin Dilmeç ve Murat Bora Oğuz oldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here