Hatay 1967 Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinden Savaş’a Ziyaret

0
232

hatay gençliksporHatay 1967 Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkan ve yöneticileri Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundular. Dernek Başkanı Nadir Sahillioğlu, ziyarette yaptığı açıklamada derneği yeni kurduklarını ve taraftar derneği olarak Hatayspor’la birlikte salon sporlarının da yanında ve destekçisi olacaklarını ifade etti.

Savaş’ın kent genelinde sporun bütün branşlarına destek verdiğini ifade eden Sahillioğlu; “Sayın Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın, iyi bir spor adamı ve sevdalısı olarak da spor camiasında ve bizler için ayrı bir yeri ve önemi var. Başkanımız, belediye başkanlığı ve doktor unvanlarının yanı sıra spor adamı olarak camiamız içerisinde sevilen, sayılan değerli bir büyüğümüzdür. Sayın Başkanımız, 4,5 yıllık hizmet döneminde Hatay ilinin spor tarihinde köklü değişikler yaparak, ilimizin adını ülkemiz sınırları dışına taşıdı. Homend Antakya Belediyespor Basketbol takımı ve birçok farklı branşta Antakya’yı Hatay’ı en iyi şekilde temsil etme imkânına sahip oldu ve olmaya devam ediyor” dedi.

Başkan Savaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Hatay sporunun daha ilerilere, daha iyi seviyelere taşınması için elimden gelen her tülü maddi ve manevi desteği sağlıyoruz. İlimizi ulusal ve uluslararası alanda en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Sizin gibi spor sevdalısı taraftar guruplarımızın dernek kurması, bir çatı altında toplanarak birlik ve beraberlik içinde hareket etmeleri memnuniyet vericidir. Derneğin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Sahillioğlu, Savaş’a bireysel, amatör ve profesyonel manada spor camiasına yapmış olduğu desteklerden ötürü teşekkür plaketi verirken, ziyaretin sonunda Savaş ve konuk heyet günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here