‘Halka ve Memlekete Hizmet İçin Çalıştık!’

0
60

civelek-şoförler odası1Belediye Başkanı Civelek Şoförler ve Otomobilciler Odasını Ziyaret Etti

İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, seçim çalışmaları kapsamında İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası’na ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Ak Parti İskenderun Belediye Meclis Üyesi Erol Akın ile oda yöneticileri, altyapı çalışması ve esnafa duyarlı yaklaşımından dolayı Başkan Civelek’e teşekkür etti.

Ziyarette ilk olarak konuşan Oda Başkanı Erol Akın; “Sizinle siyasi birlikteliğimiz oldu. Her ne kadar muhalefet partisinden meclis üyesi olarak görev yaptıysak da sizden yana kırılmadım. İyi bir diyalog içinde çalıştık. Bundan dolayı çok hoşnudum, teşekkür ederim” dedi.

Esnafların sorunlarının karşılıklı diyalogla ve anlayışla çözüldüğünü de ifade eden Akın, “Esnafım adına size teşekkür ederim size. Bundan sonra halkımız tekrar belediye başkanlığını tevdi ederlerse aynı samimiyetle çalışacağımıza eminim” diye konuştu. Esnafın sorunlarının giderilmesinde, İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Kaya’nın çok katkısı olduğu da belirtildi.

Bazı oda başkanları ve partililerin de katıldığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Civelek ise 2009’da göreve başladıklarını, birlikte çok güzel günler geçirdiklerini belirtti. Civelek; “Yaptığımız bütün işler halkın ihtiyacına dönük olduğu için halkın yaşamını kolaylaştırıcı, halkın mutluluğuna yönelik kararlar olduğu için aramızda hiçbir görüş farkı olmadı. Ben CHP’den seçilmiş belediye başkanıyım, onur duyuyorum ama zaten parti programımızda da sosyal belediyecilik vardır. Herkese eşit, adil davranacaksınız. Biz de bu bilinçle çalıştık. Size de, tüm meclis üyelerimize de teşekkür ederim. Yaptığımız projeler günü birlik değil, bundan sonraki 50 yıllara dönük proje ve çalışmalardır. Özellikle altyapı hazinedir” şeklinde konuştu.

civelek-şoförler odası2

Halka Hizmet İçin Cesaretle Altyapıya Girdi

Altyapının riskli bir çalışma olduğunu belirten oda başkanı Akın; “Başkanıma ‘altyapı için riske giriyorsun, aleyhinde konuşacaklar’ dedim. Altyapı gerçekten bir belediye başkanının girebileceği en riskli çalışmalardan biridir. Başkanımız ‘biz halka hizmet veriyoruz, takdir edecek halktır’ dedi. Gerçekten tekrar seçime girebilecek bir başkanın altyapıya girme cesaretinden dolayı kutluyorum. Ne şahsım ne diğer partili meclis üyesi arkadaşlarım bunu hiçbir zaman koz olarak kullanmadık. O ameliyatta bir kenarında biz de vardık. Büyük cesaretle altyapıya girdi. Seçime giren başkan olarak bakmadı olaya, hizmet edeceğim diye baktı. Bir vatandaş olarak ben teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Akın, Akçay’daki yapımı son aşamaya gelen köprünün önemine de değindi.

Hizmetlere emeği geçen herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Yusuf Civelek, esas amacın memlekete ve halka hizmet olduğunun altını ısrarla çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here