Güven; “Herkesi, Kontrollü Normalleşme Sürecinde Arsuz’a Bekliyoruz”

0
36

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, 1 Martta açıklanan “Yeni Kontrollü Normalleşme Sürecine” dair açıklamalarda bulundu.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven yaptığı açıklamada; “Değerli Halkımız; Hatay’ın orta riskli bölge olması ve uzun süredir sadece paket servis veya al götür şeklinde hizmet veren esnaflarımızın yeniden işletmelerini açarak müşteri kabul etmeye başlamaları hepimizi mutlu etmiştir. Tatil ve turizm cenneti Arsuz’umuzda faaliyet gösteren tüm esnaflarımızın maske-mesafe-hijyen kurallarına uygun olarak çalışacaklarını bilerek, tüm bölge halkımızı ilçemizde ağırlamaktan mutlu olacağız.

Bol oksijenli temiz bir havada lezzetli balık, ızgara ve meze çeşitleriyle hizmet veren Arsuz’lu işletmelerimize hayırlı işler bol kazançlar dilerken, ilkbahar aylarının başında denize nazır ve yayla mekanlarında bol oksijenli bir ortamda ailelerinizle birlikte maske-mesafe-hijyen ve ilçe hıfzıssıhha kararlarına uyarak ilçemize bekliyoruz. Sarı renkle ifade edilen orta riskli Hatay ilimizi, Mavi renkle ifade edilen düşük riskli bölge yapmak için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here